18 maart De heer Ad van Gool vertelt over de windmolen. Hollandser kan het niet. In 100 jaar is 90% van de molens in Nederland verdwenen. We zullen zuinig moeten zijn op dit verdwijnend erfgoed. Naast innerlijk en uiterlijk gaat het ook over andere aspekten rondom de molen, zoals spreekwoorden, molenliedjes, verhalen. Daarnaast brengt dhr. Van Gool allerlei attributen mee, zoals bilhamers, molensteentjes en houten kammen. Kijk maar eens op www.advangool.nl

15 april Mevrouw Monique Floore spreekt over de tijd toen zij met haar gezin als expat in Oeganda woonde. Zij deelt haar persoonlijke kijk op de dagelijkse dingen waar je tegenaan loopt in een land waar alles anders is dan we gewend zijn in Nederland.

13 mei Bonbons maken bij Mastenbroek in Purmerend. Koffie en gebak ontbreken niet en tussentijds is er een pauze met soep en broodjes. Na afloop worden alle gemaakte bonbons onderling verdeeld, dus waar voor uw geld. De kosten zijn € 40,– p.p. met minimaal 10 en maximaal 20 personen. U kunt zich nog opgeven, want…. vol is vol. 24 juni Inloopsoos zonder speciaal thema. Bij wie? Dat zien we nog wel. U ziet: een heel programma weer!

Hartelijk welkom, tot ziens, en groet Namens de SooScommissie,