Kinderen zijn heel belangrijk, niet alleen voor ons, maar ook voor God. Het belangrijkste doel van de kinderkerk voor vier tot twaalfjarigen is dat ze ontdekken dat God liefde is en dat Hij heel veel van hen houdt. De kinderkerk moet een plek zijn waar ze graag naar toe gaan en waar een gezellige sfeer zorgt voor vertrouwen en een gevoel van geborgenheid.
De kinderen komen elke week samen in de kerk. Na het kinderlied gaan we naar het Jeugdgebouw. Daar zingen en dansen we, vertellen we een verhaal en gaan we aan de slag met een knutselwerkje of spel. Ook oefenen we regelmatig voor musicals.
Elk kinderkerkjaar staat in het teken van een speciaal thema waar in de kerkdienst ook aandacht aan wordt besteed. Dit jaar is het thema: Koningen en koninginnen

Omdat de inhoud laagdrempelig is, kunnen alle kinderen aansluiten.

Een wonderlijk begrip, kliederkerk. Maar vergis je niet: op steeds meer plekken in Nederland worden kliederkerken georganiseerd. Je voelt wel aan: gericht op gezinnen met kleinere kinderen. In Zunderdorp gaan we er ook mee starten. Hoe leuk is dat! Een kliederkerk is creatief, gezellig en verbindend. Samen optrekken, samen bezig zijn met bijbelverhalen. Open en speels van karakter. Je begrijpt: deze kliederkerk is voor alle gezinnen in Zunderdorp en omgeving! Dus ook als je verder niet gewend bent om naar een kerk te gaan. De eerste keer is op zondagmiddag 5 april. En dan gaan we natuurlijk Palmpasenstokken maken. De start is om 15.00 uur. Anne-marie zal vast nog wel wat appjes versturen over deze kliederkerk! En wil je er meer over weten? Spreek Anne-marie er maar op aan!

 

Els Breur heeft een You Tube kanaal waar onze liederen opstaan via deze link kan je ze allemaal kijken  en meezingen

https://www.youtube.com/channel/UCDZT5PErKBIEKvyHJzOJwgg