boerenmarkt-zunderdorp-143045    9 juni 2018

De zomer 2018 zal van start gaan met een spetterend evenement, georganiseerd door de kerk van Zunderdorp, de Stichting Diensten met Belangstellenden én de Zunderdorpse voetbalvereniging HBOK (Het Begon Op Klompen).

In de weilanden rond de kerk van Zunderdorp kunt u deelnemen aan activiteiten, genieten van landelijke hapjes en drankjes, meedoen met wedstrijden hooivorkdarten, voetbal cliniquesen bij de rijkgesorteerde kramen verse streekproducten aanschaffen . Ook is er een grootse rommelmarkt met kramen gevuld met boeken, huisraad, speelgoed, noem maar op. De zorgboerderij “Ons Verlangen” verleent ook haar medewerking. De organisatie zal nog heel wat werk verzetten om van deze Boerenmarkt een succes te maken

De opbrengst van deze dag komt geheel ten goede aan de kerk van Zunderdorp en het werk van de Stichting DmB én voetbalvereniging HBOK. Dus heeft u zin in een heerlijke dag in de buitenlucht en draagt u ons werk een warm hart toe: wees welkom op 9 juni in het Boerenland van Zunderdorp (boven Amsterdam-Noord) .

Tijd: 10:00 – 17:00 uur

Meer informatie: http://www.boerenmarktzunderdorp.nl