Nieuwsflits

Nieuwsflits

Welkom bij deze nieuwsflits van de kerk in Zunderdorp. We nemen je graag mee in de laatste updates. En heb je vragen of wil je gewoon even reageren, stuur een mail.

Veel kan niet, in deze tijd. Lastig. Maar dit kan wel, om met de woorden van Paulus te spreken: ‘Laten we het goede doen, zonder op te geven!’

Zondag 31 januari | Online

Op zondagmorgen 31 januari 2021 begroeten we een gastpredikant, Johan Visser van de Noorderkerk. Om 10.00 uur kun je live meedoen. Je kunt natuurlijk ook op een later moment de dienst meevieren. Welkom!

ZondagavondZoom

Leuk, om ook hier te delen: de ZondagavondKerk start de ZondagavondZoom. Een aanbod voor twintigers, dertigers en veertigers om op de zondagavonden in februari online in gesprek te gaan!

Taco organiseert dit samen met Eva Bruggeman, een jonge theoloog uit Amsterdam. We luisteren naar woorden van Jezus, uitgesproken tijdens de grootste crisis in zijn leven. Taco en Eva laten zich inspireren door twee schrijvers: Tom Wright en Reinier Sonneveld.

Dit webinar is natuurlijk meer dan een luistersessie. Alle ruimte voor gesprek, opdrachten en creativiteit. Data: 7, 14, 21 en 28 februari (je kunt ook gewoon één keertje meedoen).Tijd: 20.00 tot 21.15 uur.

Gun jezelf een goed gesprek en een inspirerende start van de week!

Alpha Online

Het zou nog wel eens een poosje kunnen duren, dat we er niet op uit kunnen gaan en afstand moeten houden. In de maanden februari en maart is er volop tijd voor een Alpha Online: vrijblijvend kennismaken met geloven.

Een serie van 8 gesprekken/avonden over levensvragen, over geloven. In een open sfeer, met ruimte om heel veel vragen te stellen. Bij uitstek geschikt voor mensen die gewoon eens meer willen weten over geloven. Als er voldoende animo is gaan we van start. Er zijn al drie aanmeldingen.

Weet jij iemand die interesse zou hebben? Nodig hem of haar uit om mee te doen aan de introductie-avond, waarschijnlijk 9 februari. We maken gebruik van Zoom. Je doet dus gewoon mee vanuit huis.

Wil iemand meedoen? Geef het even door aan Taco!

En verder

De herstelwerkzaamheden aan de toren gaan beginnen. Het betekent dat het vertrouwde klokgelui op zondagmorgen niet meer te horen zal zijn. Maar je bent nog steeds van harte welkom! (Online, dat wel.)

Iedere vrijdag is de kerk open, van 10.00 tot 16.00 uur. Loop gerust naar binnen, even stil zijn, een moment van gebed, een kaarsje aansteken. Taco is ook present. (Je kunt Taco natuurlijk ook bellen, appen en mailen.)

Komende maandag vergadert de kerkenraad. Niet in het jeugdgebouw, maar alle kerkenraadsleden blijven gewoon thuis en gaan gebruik maken van Zoom.