Your Song | Anderhalve Meter (16)

Your Song | Anderhalve Meter (16)

Vlog 16 is online gegaan. Gefilmd op een leuke locatie: de kringloopwinkel in Holysloot. Benjamin zingt een liefdeslied van Elton John: Your song. En Taco neemt je mee in één van de talen van de liefde: cadeaus!

Met regelmaat horen we dat ouders zeggen dat het kijken van de vlog ook een leuke manier is om met hun tieners in gesprek te raken over geloven.

Help ons mee om de vlog onder de aandacht van anderen te brengen. En leuk om te delen: bij de volgende opname komt de Protestantse Kerk in Nederland meekijken. Ze doen dan een interview met Marijn, Benjamin en Taco.

In deze serie vlogs haken we aan bij de insteek van zondagmorgen: bouwen aan relaties. Hard nodig in een tijd waarin we afstand moeten houden. En in iedere vlog komt wel een knipoog naar geloven en God te voorschijn.

Help ‘Anderhalve Meter’ meters maken!
Met de productie van ons tweewekelijkse vlog is veel tijd en geld gemoeid. Help jij ons deze vlogs te kunnen blijven maken?! Doneren kan gemakkelijk, snel en veilig via Tikkie.

Anderhalve meter is een vlog van de Kerk van Zunderdorp en Diensten met Belangstellenden in Amsterdam. Reageer via: dominee@kerkzunderdorp.nl