Kinderen van Zunderdorp opgelet!

We gaan iets nieuws starten!

Na maanden van online activiteiten gaan we weer bij elkaar komen en wel met een echte Kliederkerk in onze kerk. We bouwen de kerk om tot een creatieve en feestelijke plek waarin we verhalen uit de Bijbel op een bijzondere manier tot leven laten komen. We maken het zo toegankelijk dat het voor alle kinderen een leuke middag wordt (ongeacht of je wel of niet in de kerk komt, anders gelovig bent of niet gelovig). Er wordt gekliederd, gespeeld en er is heel veel vrolijkheid.

 

We starten op zondag 4 oktober a.s. om 12:00 uur in de kerk en de kliederkerk duurt tot 13:30 uur. Vanwege de coronamaatregelen kunnen er dan helaas geen ouders bij zijn. Alle kinderen van 4 t/m 12 jaar mogen komen en meedoen. Je kunt je aanmelden bij Anne-marie tot 2 oktober.

 

Op zondag 4 oktober is het thema Op Jacht!
Wat gaan we doen? Met katapult en kruisboog op knuffeldieren schieten, konijn klaarmaken in Rebecca’s keuken, een Jakobsladder timmeren en rode soep eten (en ook pannenkoeken 😉). Bij Kliederkerk ontdekken we het verhaal van Jakob en Esau, twee broers die ook flink ruzie konden zoeken.

 

Heb je zin om mee te doen?

Meld je aan bij Anne-marie,

06 4208 1177.