Leuk dat je nieuwsgierig bent

Ik ben nieuw

Leuk dat je
nieuwsgierig bent

Ik ben nieuw

Misschien ben je in Zunderdorp of omgeving komen wonen? Misschien dat je online de diensten meeviert? Misschien dat je interesse hebt in één van de cursussen? Misschien dat je gewoon even wilt rondneuzen?

We kunnen ons voorstellen dat je vragen hebt. We zullen er een paar beantwoorden die we met regelmaat voorbij horen komen. En heb je andere vragen, stel ze vooral in het Contactformulier of neem contact op met Taco.

Veel gestelde vragen

Kan ik zomaar langs komen?

Ja, dat kan! Op zondagmorgen kun je gewoon naar binnenlopen. Je bent welkom zoals je bent. We hebben geen aparte dresscode! Je mag uit volle borst meezingen of de kat uit de boom kijken. Na afloop kun je snel weggaan of uitgebreid koffie drinken.

Ook bij de cursussen en andere activiteiten ben je welkom! Keep it simple!

——-

Wat geloven jullie eigenlijk?

Wij geloven dat Gods liefde alles anders maakt!

Wij geloven dat God in Jezus Christus heel dichtbij ons is gekomen. En wonderlijk genoeg is het verhaal over zijn sterven en opstanding een verhaal van vergeving, vertrouwen, hoop en leven. ‘Je bent geliefd, aanvaard en vergeven!’

We geloven dat we dit wonder van genade mogen neerleggen bij ons gebroken leven en dat we in de kracht van de Heilige Geest mogen groeien in liefde, in recht doen, in zorgzaam leven: anderen tot zegen!

——-

Kan ik lid worden?

Jazeker! Je kunt daarin contact opnemen met de secretaris van onze kerk. En als je eerst eens een gesprek wilt voeren over de plannen van onze gemeente, over de keuzes die we gemaakt hebben, heel graag! Neem dan contact op met Taco (dominee) of met Nyckele (voorzitter).

Steun ons

Help ons om te blijven bewegen en tot zegen te zijn voor anderen!
Prot. Gemeente Zunderdorp: NL09 RABO 0310709032
Diaconie Prot. Gem. Zunderdorp: NL26 RABO 0310757614

Wij zijn een stichting met de ANBI-status.

Icon

Ons adres

Achterlaan 121027 AK Zunderdorp
Icon

Diensten

Iedere zondag om 10.00 uur
Icon

Bel de dominee

06 1992 1974
Icon

Mail

info@kerkzunderdorp.nl

Ons adres

Achterlaan 121027 AK Zunderdorp

Diensten

Iedere zondag om 10.00 uur

Bel de dominee

06 1992 1974

Mail

info@kerkzunderdorp.nl