Kliederkerk

Hoe ziet een kinderkerk-ochtend eruit?

We beginnen in een kring en lichten het thema van de zondag toe. We kijken online naar het praatje van Taco en naar het  kinderlied en dan gaan we verder met een leuke opdracht. Elke zondag eindigen we de kinderkerk met een spel.

 

Op zondag 4 oktober, 1 november en 29 november is er geen kinderkerk maar organiseren we een Kliederkerk voor alle kinderen. Je leest hier meer over in het volgende bericht.

Wil je meer informatie, neem dan even contact op met Anne-marie, 06 4208 1177.

Veel groeten van de Kinderkerkcommissie

 

 

Kliederkerk voor alle kinderen 

 

Kinderen van Zunderdorp opgelet!

We gaan iets nieuws starten!

Na maanden van online activiteiten gaan we weer bij elkaar komen en wel met een echte Kliederkerk in onze kerk. We bouwen de kerk om tot een creatieve en feestelijke plek waarin we verhalen uit de Bijbel op een bijzondere manier tot leven laten komen. We maken het zo toegankelijk dat het voor alle kinderen een leuke middag wordt (ongeacht of je wel of niet in de kerk komt, anders gelovig bent of niet gelovig). Er wordt gekliederd, gespeeld en er is heel veel vrolijkheid.

 

We starten op zondag 4 oktober a.s. om 12:00 uur in de kerk en de kliederkerk duurt tot 13:30 uur. Vanwege de coronamaatregelen kunnen er dan helaas geen ouders bij zijn. Alle kinderen van 4 t/m 12 jaar mogen komen en meedoen. Je kunt je aanmelden bij Anne-marie tot 2 oktober.

 

Op zondag 4 oktober is het thema Op Jacht!
Wat gaan we doen? Met katapult en kruisboog op knuffeldieren schieten, konijn klaarmaken in Rebecca’s keuken, een Jakobsladder timmeren en rode soep eten (en ook pannenkoeken 😉). Bij Kliederkerk ontdekken we het verhaal van Jakob en Esau, twee broers die ook flink ruzie konden zoeken.

 

Heb je zin om mee te doen?

Meld je aan bij Anne-marie,

06 4208 1177.